ГолосUA
13:48 23/06/2010

Якщо у коаліції і буде 300 депутатів, не всі проголосують за зміни до Конституції – КПУ

При наявності у коаліції 300 голосів, за зміни до Конституції України все одно проголосують не всі депутати-коаліціанти.

Про це у ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту ГолосUA заявив депутат від Комуністичної партії України Спірідон Кілінкаров.

«Сьогодні є необхідність перегляду Конституції, але чи на користь Президента – є великі сумніви. Це має бути предметом дискусії як у рамках самої коаліції, а потім, без сумніву, потрібно виходити на переговорний процес із представниками опозиційних партій. Я поки не бачу 300 голосів для внесення змін до Конституції. Але якщо вони формально і будуть, то це не означає, що це 300 солдат, які будуть голосувати за все, що запропонує Янукович», — наголосив депутат.

За його словами, Янукович не є для представників коаліції абсолютним авторитетом, тому коаліція навряд буде виконувати все, що запропонує Президент України. Також С.Кілінкаров наголосив, що в період з моменту створення коаліції у Верховній раді Комуністична партія України не голосувала за 30-40% проектів законів, за які голосувала коаліція.

Нагадаємо, як вже повідомляв ГолосUA раніше, сьогодні народний депутата від Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що ПР має намір посилити владу Президента України шляхом внесення відповідних змін до Конституції.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме