ГолосUA
11:39 06/04/2010

Ялтинський пологовий будинок і два мікрорайони залишаються без газу

Ялтинський пологовий будинок і два мікрорайони залишаються без газу.

Про це повідомив мер Ялти Сергій Брайко.

За його словами, це триватиме доти, поки не буде встановлена причина вибуху на насосній станції Ялтинського міськводоканалу на території Батуринського резервуару води.

«Вибух стався о 4 ранку. На даний момент є один загиблий — черговий інженер водоканалу, який знаходився в момент вибуху в побутовому приміщенні водорозподільних станції на території резервуара. /> До 16.00 будуть повністю ліквідовані завали. Про причину вибуху говорити поки рано — ведеться розслідування», — сказав він.

Він наголосив, що подача води і газу в місті нормальна. У розташованому поряд пологовому будинку та житлових будинках вибуховою хвилею були вибиті шибки.

На даний момент подача газу припинена на 10-й і 11-й мікрорайони міста. До з’ясування причин вибуху відключено від подачі газу пологовий будинок і житлові будинки. Поки причина не буде встановлено остаточно слідчою комісією — підключення газу не буде, повідомив мер.

Як повідомляв ГолосUA, рано вранці 6 квітня в Ялті на вулиці Григор’єва (район пологового будинку) стався потужний вибух на насосній станції міськводоканалу, у результаті якого загинув оператор 1967 року народження.

За матеріалами: Новости Крыма

 

Читайте также по теме