ГолосUA
09:51 23/04/2010

Янукович, Азаров та Грищенко зустрінуться сьогодні із Принцем Ендрю

Президент України Віктор Янукович, Прем’єр-міністр Микола Азаров та міністр закордонних справ Костянтин Грищенко сьогодні розвиватимуть двосторонні відносини з Великою Британією під час зустрічі з Принцем Ендрю.

Про це повідомив відділ преси та зв’язків з громадськістю посольства Великої Британії в Україні.

Принц Ендрю прибув до України як спеціальний представник Великої Британії з питань міжнародної торгівлі та інвестицій на запрошення уряду. Метою візиту, згідно з інформацією, є сприяння подальшому розвитку двосторонньої та міжнародної торгівлі між Великою Британією та Україною, обговорення поточної економічної ситуації та ситуації у сфері інвестицій, та ознайомлення з програмою урядових економічних реформ.

"Я радий повернутися в Україну як спецпредставник Великої Британії з питань міжнародної торгівлі та інвестицій. Минулого разу я був тут у 2008 році. Приємно бачити, що останні економічні показники свідчать про те, що в Україні відновлюється економічне зростання. Я сподіваюсь обговорити питання економіки та торгівлі, а також інвестиційний та бізнесовий клімат з Президентом та вищими представниками уряду, а також з представниками британських і міжнародних компаній, що активно працюють в Україні", — сказав Принц Ендрю.

Під час візиту спілкування з пресою не передбачене.

За матеріалами: РБК-Україна

 

Читайте также по теме