ГолосUA
10:40 27/02/2010

Янукович буде змушений об’єднати Україну – Шуфрич

Президент України Віктор Янукович буде змушений об’єднати Україну, і піде для цього на певні поступки іншим політичним силам.

Таку думку висловив у у ефірі «Шустер live» на ТРК «Україна» народний депутат, представник фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич, передав кореспондент ГолосUA.

«Розуміючи необхідність створення коаліції у парламенті, створення ефективної системи влади після президентських виборів, ми повинні сьогодні відповісти на питання, чи зможе Янукович об’єднати Україну. Гадаю, питання треба поставити дещо по-іншому: він зобов’язаний буде об’єднати Україну», — сказав він.

Політик підкреслив, що найбільш зручною кандидатурою майбутнього прем’єр-міністра для Партії регіонів є їхній однопартієць. Але, заради єдності у державі, «регіонали» згодні поступитися.

«Для мене особисто, для всіх депутатів Партії регіонів найбільш прийнятний варіант – представник Партії регіонів на посаді прем’єр-міністра України. В умовах, коли потрібно проводити економічну стабілізацію, антикризові заходи, соціальну стабілізацію, Микола Азаров є одним з кращіх спеціалістів з фінансового управління. Однак ми не виключаємо кандидатуру прем’єра, прийнятну для інших фракцій. Ми хочемо рухатися вперед, розвиватися. Хочемо, щоб Україна зберегла єдність», — наголосив Нестор Шуфрич.

І. Носальська

 

Читайте также по теме