ГолосUA
09:43 28/01/2011

Янукович доручив Азарову за півроку погасити заборгованість паливно-енергетичних підприємств

size="3">Президент України Віктор Янукович дав доручення прем’єр-міністру Миколі Азарову проаналізувати стан виконання вимог Закону України “Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу” із зазначенням загальної кількості підприємств паливно-енергетичного комплексу, які беруть участь у спеціальній процедурі погашення заборгованості, а також обсягів заборгованості, що вже погашена та має бути погашеною.

size="3">Текст відповідного доручення розміщений на офіційному порталі Глави держави.

size="3">В. Янукович також доручив главі уряду вияснити причини, внаслідок яких не повною мірою реалізовано вимоги вказаного Закону щодо погашення заборгованості підприємствам паливно-енергетичного комплексу у визначений термін, а також наявність проблем, які можуть перешкодити завершенню процедури погашення заборгованості навіть при продовженні дії цього Закону.

size="3">Взяти під особисту відповідальність розроблення та подання до Верховної Ради України законопроекту щодо внесення змін до чинного законодавства для завершення процедури погашення заборгованості до 1 липня 2011 року”, — сказано у доручені Президента.

size="3">Терміни виконання доручення М. Азарову — до 15 лютого 2011 року.

Читайте также по теме