ГолосUA
09:37 08/04/2010

Янукович доручив вирішити організаційні питання для проекту “Потяг перемоги”

Президент України доручив відповідним відомствам організацію проекту “Потяг перемоги” до святкування 9 травня.

“Доручаю міністру закордонних справ, оборони, охорони здоров’я, транспорту та зв’язку, голові Державкого комітету у справах ветеранів невідкладно узгодити із зацікавленими відомствами РФ та Білорусі всі організаційні питання. У мене були зустрічі, розмови з президентом РФ Медвєдєвим та президентом Білорусі Лукашенком, тобто домовленості є, але нам треба організувати ці питання таким чином, щоб нам не було соромно”, — наголосив він.

При цьому Віктор Янукович доручив організувати зустріч ветеранів і “Потягу перемоги” на перонах у містах, у яких він зупинятиметься, з привітаннями. Також він наказав МЗС забезпечити участь у цьому заході іноземних делегацій ветеранів.

Окрім цього, Президент доручив до 9 травня облаштувати всі меморіали, пам’ятники героям війни, місця поховань. “Вважаю також за необхідне якнайскоріше вирішити всі нормативні та організаційні складові спільних парадів військ у Києві, Керчі, Одесі та Севастополі. Це ключові питання, які потребують невідкладного вирішення. Нагадую, мова йде про престиж держави”, — підсумував він.

А. Береза

 

Читайте также по теме