ГолосUA
17:01 19/08/2010

Янукович дозволив Ющенку ще трохи пожити на державній дачі

В.Ющенко мешкатиме в резиденції в Конча-Заспі, поки його будинок не відремонтують після пожеж і- І. Ванникова

Екс-президент України Віктор Ющенко продовжує жити в президентській резиденції в Конча-Заспі під Києвом й продовжуватиме там мешкати постійно.

Про це сьогодні заявила виданню прес-секретар В.Ющенка Ірина Ванникова.

Крім того, Ющенко володіє будинком у селі Нові Безрадичі в 35 кілометрах від Києва. Однак, за інформацією видання, Ющенко зараз більше часу проводить за кордоном.

Екс-президент послідував прикладу своїх попередників: Леонід Кучма і Леонід Кравчук також залишили за собою державні резиденції після закінчення терміну своєї президентської каденції.

"Ющенко проживає в Конча-Заспі тимчасово, поки його будинок у Нових Безрадичах не відремонтують після пожежі, що сталася в квітні. Чи український президент повинен жити на вулиці? Треба ставитися до Президента України з повагою", — сказала Ванникова, яка, як пише видання, не змогла пояснити, чому Ющенко не вибрав для тимчасового проживання свою київську квартиру або дачу поблизу Яремча.

Нагадаємо, що депутат від ПР Михайло Папієв заявляв, що в Україні до цих пір немає закону про президента, і ще не було випадків, щоб президента через рік виселяли.

За матеріалами: Kyiv Post />  

Читайте также по теме