ГолосUA
08:07 25/09/2008

Янукович готується до позачергових виборів

Учора під час закритого засідання політичної ради Партії регіонів лідер цієї політичної сили Віктор Янукович закликав однопартійців почати активну підготовку до позачергових парламентських виборів, — повідомляє "Коммерсант-Украина".

"Ми повинні бути готові до виборів. Для цього необхідно, щоб депутати вже зараз виїжджали в регіони і готували штаби", — сказав у своєму виступі Віктор Янукович. 

Крім того, політрада призначила трьох нових заступників голови Партії регіонів – народних депутатів Юрія Бойко, Сергія Тулуба і Михайла Папієва. Планується, що вони займатимуться "проблемними для партії областями" – тими, де за наслідками минулих парламентських виборів Партія регіонів отримала низький результат. До вчорашнього дня у Віктора Януковича було 12 заступників. 

Вчорашнє розширене засідання політради Партії регіонів проходило в закритому режимі. До 16.00 крім народних депутатів, які входять в політраду, до кінотеатру "Зоряний" з`їхалися керівники обласних організацій партії. 

Під час  засідання члени політради також затвердили структуру партійних організацій і посадові інструкції для керівників регіональних осередків партії. Керівникам обласних організацій було доручено терміново укомплектувати штаби штатними співробітниками. Планується, що вони кожного тижня зустрічатимуться з керівництвом партії і звітуватимуть про виконану роботу. Також вчора всіх народних депутатів закріпили за окремими округами – саме таку стратегію, що виявилася вдалою, на дострокових виборах 2007 року застосував БЮТ. 

 

Читайте также по теме