ГолосUA
13:08 12/05/2010

Янукович ініціює створення фонду підтримки національної футбольної збірної на період її підготовки до фіналу Євро-2012

Президент України Віктор Янукович виступив із ініціативою створення фонду підтримки національної футбольної збірної України на період її підготовки та безпосередньої участі в іграх фінальної частини Євро-2012.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

Таку пропозицію він висловив сьогодні під час засідання Комітету з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. «Я хотів би, щоб ви подумали над питанням створення українського фонду підтримки збірної України. І якщо ви не заперечуватимете, я також візьму участь у цьому питанні – як фізична особа», – сказав Глава держави, звертаючись до учасників засідання.

«Я вважаю, що кожен громадянин України також може взяти участь у фонді, і присутні тут чиновники – у тому числі», – зазначив В.Янукович.

«Я впевнений, що у цьому залі немає людей, які б не мріяли, щоб наша збірна перемогла. Будемо ставити таке завдання і просити Господа Бога, щоб він допоміг нам отримати цю перемогу», – сказав Президент.

Глава держави підкреслив, що влада зробить усе, щоб підготовка і проведення Євро-2012 в Україні відбулися на належному рівні. Але при цьому не можна забувати про те, що мільйони вболівальників чекають на перемогу в цьому чемпіонаті саме нашої збірної. Тому, підкреслив Президент, вона має бути підготовлена до чемпіонату так, «як про це мріють уболівальники».

 

Читайте также по теме