ГолосUA
10:26 25/06/2010

Янукович незабаром підпише указ про координаційний центр, який контролюватиме хід виконання реформ — Акімова

У Найближчі два дні Президент України Віктор Янукович підпише указ про створення координаційного центру, який моніторитиме хід виконання реформ та надаватиме консультації з цього приводу.

Про це повідомила заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова на прес-конференції у Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Указ про координаційний центр буде підписаний протягом сьогоднішнього, максимум, завтрашнього дня. Координаційний центр — це група, яка буде постійно працювати при комітеті з економічних реформ. Її завданням буде надання допомоги для створення заходів та законопроектів, які на сьогодні не повністю зрозумілі, також моніторинг виконання реформ», — заявила І. Акімова.

За її словами, координаційний центр стане «майданчиком для дискусій та об’єднання зусиль усіх гілок влади, а також для виконання реформ. Керівниками цього центру Президент призначить прем’єр-міністра України Миколу Азарова, а співголовою — голову Верховної Ради Володимира Литвина. Туди також увійдуть представники Адміністрації Президента, віце-прем’єр-міністр, відповідальний за реформи та представник від парламентської коаліції.

І. Акімова наголосила, що комітет розпочне роботу вже з наступного тижня.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме