ГолосUA
12:54 17/05/2010

Янукович побачив позитивні символи під час візиту Медведєва

Президент України Віктор Янукович вважає позитивними символами для розвитку відносин з Росією сьогоднішній дощ у Києві та сьому за рахунком зустріч з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим.

Про це український глава держави заявив на початку зустрічі віч-на-віч зі своїм російським колегою Д.Медведєвим, що проходить у даний час у вітальній залі Адміністрації Президента України.

Звертаючись до Д.Медведєва, В. Янукович зауважив, що глава Російської держави вже давно не був у Києві. «На даному етапі це сьома наша зустріч. Це така цифра, що вона засвідчує, що у подальшому ви будете відвідувати Київ дуже часто», — сказав Президент України.

Він вкотре наголосив, що за короткий період часу главам двох держав вдалося вивести відносини між Україною і Росією на рівень, що відповідає інтересам не лише країн, але й і настроям українського і російського народів. В. Янукович зазначив, що під час сьогоднішнього візиту російської делегації до України сторони продовжать конструктивний, дружній діалог, який дозволить зробити подальші кроки в розвитку співробітництва. />  

Серед пріоритетних напрямків співпраці В. Янукович відзначив спільну боротьбу з економічною кризою, співробітництво у різних галузях промисловості й особливо у торговельно-економічних сфері. Президент України також звернув увагу на несприятливі погодні умови, які були у Києві на момент прибуття Д.Медведєва. На думку В.Януковича, така погода є добрим символом, адже, за народними прикметами, якщо дощ іде, то це до грошей.

За матеріалами: УНІАН
 

Читайте также по теме