ГолосUA
07:43 27/06/2010

Янукович побажав молоді сміливості та здоров’я

Президент України Віктор Янукович привітав молодих українців з Днем молоді.

Текст вітання оприлюднено на офіційному сайті главі держави.

«Молодість – це неповторна і відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя: отримує освіту, оволодіває професійними знаннями й навичками, створює сім’ю. /> В Україні третина населення – молоді люди віком до 35 років. Саме від цінностей, які вони сповідують, патріотизму, рівня освіченості й культури, налаштованості на працю залежить місце України у світі», — сказав В. Янукович.

При цьому Президент наголосив на тому, що «турбота про молодь залишається одним із пріоритетів».

«Вже нині у Програмі економічних реформ на 2010–2014 роки значне місце відведено роботі з підвищення конкурентоспроможності української освіти, формування державного замовлення для підготовки фахівців відповідно до потреб ринку праці, створення умов для здорового способу життя, активного відпочинку й занять масовим спортом», — пообіцяв глава держави.

В. Янукович також зауважив, що «успішність розпочатих реформ, у першу чергу, залежить від активної громадянської позиції, відповідальності за майбутнє держави.

«Переконаний, що разом ми побудуємо успішну Україну», — сказав він.

Президент України побажав молодим українцям сміливості і впевненості на життєвому шляху, щастя, здоров’я та втілення найзаповітніших мрій.

 

Читайте также по теме