ГолосUA
10:43 05/09/2010

Янукович побажав підприємцям оптимізму та міцного здоров’я

Президент України Віктор Янукович привітав підприємців України з професійним святом.

Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті Глави держави.

“Приватне підприємництво є важливим чинником економічного розвитку держави та зростання добробуту її громадян. Виявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації проголошених в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг, створюєте нові робочі місця, забезпечуєте наповнення місцевих бюджетів і державної скарбниці”, — наголосив В. Янукович.

При цьому глава держави дав зрозуміти, що об’єднання зусиль влади та підприємців є запорукою успішності та процвітання всієї країни.

“Об’єднання зусиль усіх гілок влади дасть змогу створити належні законодавчі, регуляторні та політичні умови для розвитку бізнесу, піднести роль підприємництва в усіх сферах суспільного життя. Переконаний, що спільними зусиллями ми забезпечимо ефективну реалізацію ділового потенціалу нації і перетворимо Україну на могутню європейську державу”, — сказав Президент.

В. Янукович побажав усім підприємцям оптимізму, невичерпної наснаги та втілення нових бізнес-проектів. “Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною. Міцного здоров’я, щастя, добробуту вам і вашим родинам ”, — завершив В. Янукович.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...