ГолосUA
10:38 09/09/2010

Янукович подякував Азарову за роботу над пожежами

Президент України Віктор Янукович подякував всім, хто був задіяний у запобіганні пожежам під час аномальної літньої спеки цього року.

Про це глави глава держави сказав під час виїзної Ради регіонів в м. Буча (Київська область), передав кореспондент ГолосUA.

“Перш за все, хотів би подякувати всім за проведення роботи: головам обласних держадміністрацій, головам райадміністрацій, всім представникам МНС на місцях, керівникам на місцях, і, безумовно, уряду”, — наголосив В. Янукович.

За словами глави держави, за період з липня по вересень 2010 року на території України сталося близько 5 тисяч пожеж. “Ми з вами пережили 4 592 пожежі — це тільки зареєстровані. В середньому було 128 пожеж на добу. Були й дуже складні, серйозні. Я вам вдячний за вашу роботу. Але впевнений, що ви не задоволені станом технічного обладнання”, — сказав він.

Президент доручив профільним міністерствам розробити базу для покращення оснащення рятувальних служб. Також пообіцяв, що обов’язково будуть нагороджені ті, хто особливо відзначився в цей період.

О. Проценко />  

Читайте также по теме