ГолосUA
09:59 19/06/2010

Янукович пообіцяв нардепам-перебіжчикам «здійснення бажань»?

Шість нових перебіжчиків із НУ-НС до коаліції "Стабільність і реформи" — це лише перший "транш" із 22 очікуваних нових "багнетів".

Так стверджують джерела в Партії регіонів.

У п’ятницю, 18 червня, до складу коаліції увішли 6 депутатів, обраних за списками блоку "Наша Україна — Народна самооборона": Валерій Борисов, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новиков, Сергій Харовський і Віктор Шемчук.

Таким чином, чисельність нинішньої коаліції становить 257 депутатів, зокрема 20 членів від БЮТ і 14 — від НУНС.

Згідно з інформацією, "ініціатором і агітатором" переходу 6 депутатів 18 червня є Д. Жванія, який прагне створити власну депутатську групу.

"З кожним із тих, хто перейшов, знайшов час для зустрічі президент. І пообіцяв здійснення бажань. Або зробив свої привабливі пропозиції", — зазначило джерело.

Так, зокрема, згідно з інформацією, скоріш за все, тепер Шемчук може отримати "прокурорське призначення", а Борисов — увійти до команди нового заступника глави Київської держадміністрації Олександра Попова.

Джерело зауважило, що "пропозиції робилися не тільки цим депутатам".

Як повідомив "один із недоспокушених" депутатів НУ-НС, "була можливість отримати не казкову, проте круглу суму з помісячним додатковим утриманням, плюс було обіцяно нарізати округ на майбутніх парламентських виборах із підтримкою влади і базовими витратами на кампанію".

За матеріалами: Дзеркало тижня />  

Читайте также по теме