ГолосUA
10:32 12/06/2010

Янукович привітав Єлизавету II з Днем народження

Президент України Віктор Янукович привітав Її Величність Єлизавету II, Милістю Божою Королеву Великої Британії, Північної Ірландії та інших її Володінь і Територій, Главу Співдружності, Захисницю Віри з національним святом Великобританії — Днем народження Королеви. />  

Про це повідомила прес-служба Глави держави.

"Ваша Величносте, від імені народу України та від мене особисто прошу прийняти щирі вітання з нагоди національного свята Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії – Вашого Дня народження", — сказано в привітанні.

"Хотів би висловити захоплення Вашою відданістю Батьківщині та невтомною працею в ім’я процвітання народу Сполученого Королівства. Упевнений, що взаємовигідне співробітництво між нашими країнами і надалі буде розвиватися у дусі довіри та стратегічного партнерства. Користуючись нагодою, дозвольте побажати Вам, Ваша Величносте, міцного здоров’я та нових звершень у Вашій відповідальній державній діяльності, а дружньому британському народові – миру, злагоди і благополуччя. Прошу прийняти, Ваша Величносте запевнення у моїй високій до Вас повазі", —  відмічається в тексті привітання. 

 

Читайте также по теме