ГолосUA
11:25 26/09/2010

Янукович привітав жителів Антрациту та Нової Каховки з днем міста

Президент України Віктор Янукович привітав жителів Антрациту та Нової Каховки з днем міста.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

У привітанні мешканців Антрациту В. Янукович відзначив, що місто пишається своїми уславленими земляками, шестеро з яких удостоєні звання Героя Радянського Союзу, а семеро — Героя Соціалістичної Праці. Нещодавно, за його словами, плеяду Героїв поповнив Герой України Володимир Воліков. Також Президент зазначив, що сьогодні Антрацит — “це сучасне, перспективне місто, яке динамічно розвивається у третьому тисячолітті”.

Вітаючи жителів Нової Каховки, глава держави особливо відзначив, що своїм заснуванням місто зобов’язане будівництву Каховської ГЕС, “яка не тільки зміцнила енергетичну потужність держави, але й завдяки створенню найбільшого в Україні водосховища забезпечила водою посушливі райони Херсонщини та Криму”. Також В. Янукович підкреслив, що у сучасних умовах “містечко мужніх гідробудівельників” стрімко розвилося у значний промисловий, торговельний, санаторно-курортний, лікувально-оздоровчий, спортивний і культурний центр Херсонської області.

Вітаючи жителів цих міст, Президент підкреслив, що своєю наполегливою працею, творчою ініціативою, невичерпною енергією “кожен з вас робить неоціненний внесок у розвиток рідного краю і всієї країни”. />  

Читайте также по теме