ГолосUA
06:40 09/10/2008

Янукович: розпуск Верховної Ради — подзвін по нинішній владі

Указ Президента про розпуск Верховної Ради шостого скликання – це удар дзвону, який дзвонить по нинішній владі.

Про це у своєму телевізійному зверненні заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

«Обіцянки гарантувати громадянам рівність перед законом, економічний прогрес, соціальний поступ обернулися розквітом корупції, стрімким погіршенням ситуації в усіх сферах життя, хаосом у системі державного управління. Популізм призвів до нестримного росту цін та найвищої у Європі інфляції. Втягування України в НАТО проти волі більшості населення і упереджена оцінка подій на Південному Кавказі призвели до подальшого розколу суспільства. Влада поставила країну на межу банкрутства. З’ясовувати, хто з помаранчевих у цьому більше винен – марна справа. Винна уся їхня команда. Винні вони усі разом,» — говориться у заяві.

«Їхня підкова, яка мала принести народу щастя, розігнулася», — зауважив В. Янукович. /> Також він наголосив, що протягом останніх двох років тільки його політична сила намагалася зробити щось корисне для країни, «але, на жаль, не все вдавалося робити належним чином, бо завжди з’являлися перешкоди зі сторони опонентів». 

«Менш ніж за рік правління двох помаранчевих урядів держава двічі втрачала високу динаміку економічного зростання. Довівши країну до руїни, нинішня влада вдруге штовхнула суспільство до чергових дотермінових парламентських виборів. Партія регіонів виступала проти цього. Ми не погоджуємося з такою політикою і не розділяємо таких підходів», — наголосив парламентарій. 

Віктор Янукович, критикуючи політику Президента, сказав, що «помаранчевих цікавили виключно крісла, їм потрібно стільки владних крісел, що цілої меблевої фабрики не вистачить».

«Ми готові знову взятися за відбудову країни. Без будь-яких ультиматумів потенційним партнерам. Без порожніх обіцянок здійснити нездійсненне. Пустослів’я не буде. Буде порядок і стабільність. І нехай допоможе нам Господь Бог», — підсумував Віктор Янукович.

Читайте также по теме