ГолосUA
14:02 06/08/2010

Янукович схвалив реалізацію 5 національних проектів, — Каськів (Додано ГОЛОС)

Президент України Віктор Янукович підтримав реалізацію п’яти національних проектів у соціальній та енергетичній сферах, передбачених у рамках проведення економічних реформ.

Про це повідомив народний депутат, керівник робочої групи з національних проектів Комітету економічних реформ Владислав Каськів на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

ГОЛОС

«На сьогоднішній день Президентом визначено п’ять національних проектів з приблизним обсягом фінансування 40 млрд. грн., а також ще 10 перспективних напрямків, які становитимуть другу хвилю інвестиційних надходжень. Ключовими критеріями реалізації національних проектів є їх реалістичність та швидкість виконання», — зазначив народний депутат.

За його словами, наразі неможливо сказати точно, про які саме проекти йдеться. Це стане можливим лише після розгляду їх на комітеті з економічних реформ, що відбудеться наприкінці серпня. В. Каськів уточнив, що проекти стосуються енергетичної безпеки, розвитку альтернативних джерел енергетики, а також якості життя людей.

М. Мамаєва />  

Читайте также по теме