ГолосUA
12:14 17/09/2010

Янукович та Медведєв зустрілися з учасниками Міжнародного автопробігу

Президенти України та Російської Федерації Віктор Янукович і Дмитро Медведєв поспілкувалися з учасниками Міжнародного автопробігу, присвяченого 100-річчю першого автопробігу Санкт-Петербург – Москва – Київ.

Про це повідомила прес-служба глави української держави.

Учасники автопробігу вручили главам держав предмети екіпіровки, зокрема, куртки, а також пам’ятні сувеніри у вигляді торпеди автомобілю «Побєда». Вони також розповіли президентам історію автопробігу, що відбувся 100 років тому, а також про те, яким був їхній шлях від Санкт-Петербургу до Хомутівки.

Юні інспектори ДАІ нагадали Віктору Януковичу і Дмитру Медведєву правила дорожнього руху та подарували їм буклети з корисними порадами для водіїв.

Після цього глави держав на двох автомобілях «Побєда» вирушили на чолі автоколони з населеного пункту Хомутівка до м. Глухів на Сумщині. У Глухові президенти відвідають Спасо-Преображенський Собор, візьмуть участь у церемонії покладання вінків до меморіалу воїнам, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни, поспілкуються з журналістами та оглянуть сучасні і ретроавтомобілі. />  

Читайте также по теме