ГолосUA
18:29 17/05/2010

Янукович: «так Росії з Україною працювати не можна» (додано ГОЛОС)

Графік першого дня офіційного візиту президента Росії Дмитра Медведєва до України був дуже насиченим.

Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час церемонії підписання двосторонніх російсько-українських відносин, передав кореспондент ГолосUA.

ГОЛОС

«Ми з Дмитром Анатолієвичем (Медведєвим — ред.) провели сьогодні третє засідання міждержавної комісії і дійшли висновку, що так працювати не можна, тому що за такий короткий період часу провести сім зустрічей і загнати керівників наших робочих груп в ситуацію, коли вони повинні прискореними темпами готувати різноманітні рішення не можна», — сказав він.

За словами В. Януковича, така інтенсивність співпраці зумовлена тим, що Росія та Україна «ще перебувають у посткризовому стані». «Не приймати ці рішення — означає зупинити зростання економіки і загальмувати торговельно-економічний розвиток. Тому ми сьогодні дали доручення нашим урядам продовжувати працювати над цілим рядом напрямків, які є для нас взаємовигідними», — наголосив він.

Зокрема, як відзначив Президент, йдеться про галузі суднобудування, авіабудівництва, космічної промисловості, низку енергетичний проектів та інше. Глава держави зазначив, що на другий день візиту Д. Медведєва до України відбудеться двосторонній бізнес-форум. «Ми домовилися, що по тим питанням, по яким ми побачимо, що від нашого об’єднання буде створений ефект з енергією, ми будемо сприяти тому, щоб створювалися спільні підприємства, можливо, холдинги, корпорації, які будуть збільшувати обсяги наших економік та робити їх конкурентоспроможними», — наголосив він.

А. Береза />  

Читайте также по теме