ГолосUA
12:52 04/10/2010

Янукович: Україна та Росія мають наповнити спільні інфраструктурні проекти конкретним змістом вже найближчим часом

Опрацьованих експертами інфраструктурних проектів вже достатньо, щоб наповнити їх конкретним змістом у найближчому майбутньому.

 

Про це у своєму виступі на початку Українсько-Російського міжрегіонального економічного форуму зазначив Президент України Віктор Янукович, повідомили в прес-службі глави української держави.

«Йдеться, зокрема, про такі програми, як: «Сіверський Донець» – про неї ми говоримо вже не одне десятиріччя; підтримка малого і середнього бізнесу – куди мають включатися питання вдосконалення режиму прикордонної торгівлі (у тому числі – й торгівля сільгоспродукцією); залучення на взаємовигідних умовах кредитно-інвестиційних ресурсів тощо», – сказав Президент.

Віктор Янукович також зазначив, що незабаром Україна прийматиме у себе фінальну частину Євро–2012. «І ми б хотіли разом із російськими колегами проаналізувати та оцінити стан наших транспортних коридорів», – додав Глава держави.

Президент, окрім того, зауважив, що було б дуже добре, якби Україна та Росія спільними зусиллями встигли побудувати ще до початку Євро-2012 міст у районі Керчі, що поєднає Краснодарський край та Крим. «Якщо ж ми не встигнемо цього зробити, і мостовий перехід буде здано до Олімпіади в Сочі 2014 року, ми просили б російську сторону найближчим часом збільшити кількість поромів на цій переправі», – додав В. Янукович.  

 

Читайте также по теме