ГолосUA
09:10 23/07/2010

Янукович видав указ про концепцію реформування Нацакадемії держуправління

Глава держави Віктор Янукович підписав указ про розроблення проекту концепції реформування Національної академії державного управління при Президентові України.

Відповідний документ розміщений на офіційному сайті Глави держави. 

"З метою забезпечення реформування Національної академії державного управління при Президентові України та посилення її провідної ролі у системі підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, відповідно до пункту 28 частини першої статті 106 Конституції України постановляю: 1. Утворити робочу групу з розроблення проекту концепції реформування Національної академії державного управління при Президентові України", — сказано в указі.

Указом призначено Сергія Льовочкіна керівником робочої групи.

"В указі також Затвердити персональний склад робочої групи (додається). Надати керівникові робочої групи право вносити зміни до її персонального складу, залучати до роботи в ній працівників центральних та місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій (за погодженням з їх керівниками), одержувати в установленому порядку від органів виконавчої влади необхідні для роботи документи і матеріали. Робочій групі розробити та подати у чотиримісячний строк проект концепції реформування Національної академії державного управління при Президентові України, а також пропозиції щодо розвитку матеріально-технічної бази Національної академії державного управління при Президентові України та її регіональних інститутів як цілісного навчального комплексу з сучасним інфраструктурним, інформаційно-технічним і кадровим забезпеченням діяльності,  джерел фінансування такого розвитку", — сказано також в документі.

 

Читайте также по теме