Ольга Черненко
15:42 05/12/2010

Янукович відокремився від негативного образу уряду — експерт

 

 

Внесення змін до Податкового кодексу стало перемогою як підприємців, так і Президента.

/> Таку думку висловив директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

Тут і підприємці в плюсі, і Президент. Мітингувальники захистили свій інтерес, а Янукович відокремився від негативного образу уряду, який провалив реформу податкової системи і вів політику, яка суперечила громадській думці», — наголосив він.

За словами експерта, Президент відійшов від негативної критики. «Образ Президента збережений, як того, хто завжди з народом. І рейтинг його точно не впаде. Це головна заслуга цієї ситуації», — зауважив політолог. «А от рейтинг уряду прем’єра Азарова і його команди під сумнівом. Бо були достатньо високі очікування від його діяльності. І зараз рейтинг уряду суттєво впаде. І не лише серед підприємців, а й серед інших груп населення. А от Президент в цій ситуації почав процес департизації і відбудувався від негативного образу уряду».

color="#000000">Нагадаємо, минулого тижня Верховна Рада ухвалила Податковий кодекс із пропозиціями Президента. Йшлося про те, щоб залишити підприємцям спрощену систему оподаткування на тому рівні, що був раніше. Однак частина мітингувальників не збирається розходитися. Заявили, що домагатимуться відставки уряду і розпуску Верховної Ради.


 

Читайте также по теме