ГолосUA
18:38 22/03/2010

Янукович взявся за Збройні сили

Президент України Віктор Янукович зобов’язав Міністерство оборони підготувати пропозиції стосовно вдосконалення системи управління Збройними Силами України.

Про це глава держави заявив у ході зустрічі з міністром оборони Михайлом Єжелем, повідомили ГолосUA в прес-службі Президента.

«Дуже важливо, щоб ці заходи не зашкодили загальному стану ЗС і було збережено їх необхідну боєздатність та керованість», – підкреслив В. Янукович.

Особливу увагу глава держави звернув на соціальну складову: «Вона повинна бути максимально врахована, тому що ми маємо зберегти професіоналів і усунути соціальну несправедливість по відношенню до військовослужбовців».

Президент висловив свою занепокоєність станом озброєння і військової техніки Збройних Сил України. В. Янукович наголосив на необхідності вирішення питання фінансування Збройних Сил, зокрема, передбачити для цього необхідні кошти у проекті бюджету-2010. «Усі ресурси, які сьогодні є в країні, нам в жодному разі не можна розмивати. Треба їх сконцентрувати на конкретних напрямках, визначивши їх пріоритетність», – підкреслив В. Янукович.

Глава держави також наголосив на необхідності безумовного виконання взятих міжнародних зобов’язань.

 

Читайте также по теме