ГолосUA
10:18 17/12/2010

Янукович закликав депутатів до толерантності, — Ю.Мирошниченко

 

На політичну культуру народних депутатів здатне вплинути суспільство, підвищуючи вимоги до політиків, які представляють їх інтереси в парламенті. 

Про це сьогодні заявив народний депутат від Партії регіонів, представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, коментуючи події, які відбулися в парламенті напередодні, передала прес-служба Партії регіонів.

Юрій Мірошниченко наголосив на тому, що Президент України Віктор Янукович закликає парламентарів до толерантності. «Президент закликає всі політичні сили, які представляють українське суспільство в Верховній Раді, бути відповідальними і достатньо толерантно ставитися один до одного», — заявив він.

За його словами, парламент є незалежним органом, який формується шляхом всенародного голосування, і оцінку діям парламентарів повинно давати суспільство. «Депутати підзвітні народу України, і оцінка їх діям даватиметься людьми. Але наше загальне ставлення, культура діалогу, вимоги до політиків парламенту повинні підвищуватися, щоб змінювати політичну культуру парламентарів», — підкреслив народний депутат.

Читайте также по теме