ГолосUA
15:30 10/07/2010

Янукович запропонував обговорити активізацію економічної співпраці країн СНД

Президент України Віктор Янукович запропонував у ході неформальної зустрічі голів держав — учасниць СНД обговорити механізми активізації економічної співпраці в рамках співдружності.

Про це Янукович заявив, відкриваючи неформальне засідання у суботу в Лівадійському палаці.

Янукович також висловив надію, що в ході дискусії будуть узгоджені пріоритети у сфері економічної взаємодії між країнами СНД, оскільки, "саме економічна співпраця визначена учасниками в якості базового напрямку діяльності співдружності".

Він подякував президентам, які підтримали його ініціативу зібратися "за круглим столом, в якому, як кажуть, немає гострих кутів".

У відповідь головуючий на зустрічі президент Росії привітав від імені себе та інших президентів Януковича з ювілеєм. "Сподіваюся, що під вашим керівництвом Україна буде розвиватися як стабільна, процвітаюча, сильна держава, яка має надійних партнерів — таких, як присутні за цим столом", — сказав президент Росії.

"Успіхів вам, вашій команді, хай все буде добре у вас вдома", — додав він. />  

Водночас у своєму мікроблозі на Твіттері Медведєв написав: "Сьогодні саміт СНД у Криму. Тут теж дуже спекотно: повітря — плюс 30, вода — 25, а нам знову працювати:)".

За матеріалами: Українська правда
 

Читайте также по теме