ГолосUA
14:31 03/03/2010

Янукович запропонував усім фракціям співпрацювати — Симоненко

Президент України Віктор Янукович запропонував усім фракціям співпрацювати від час зустрічі з керівниками фракцій.

Про це повідомив голова Комуністичної партії України Петро Симоненко після засідання голів усіх фракцій за участі Президента України Віктора Януковича, передав кореспондент ГолосUA.

«Відбулася конструктивна розмова, зміст якої зводиться до того, що Президент відверто запропонував співпрацю усіх гілок влади, а в першу чергу, плідну роботу Президента та Верховної Ради щодо визначення управління нашою державою», — заявив П. Симоненко.

За його словами, глава держави окреслив головні напрямки, у яких питаннях політичним силам треба було б визначитися. На зустріч, за словами комуніста, представник від фракції БЮТ не з’явився. «Був Микола Томенко, але він сказав, що був присутній там як представник керівництва Верховної Ради, а не представник БЮТ», — сказав він.

«Є три варіанти коаліції, і вони всі запропоновані, щоб вже перейти до обговорення у Верховній Раді. Перший варіант — це коаліція більшості, другий варіант — це коаліція Партії регіонів та «Нашої України» та третій варіант — це вибори. І найближчим часом ми вже почнемо обговорення у Верховній Раді, яким чином будемо далі рухатися», — заявив П. Симоненко.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме