ГолосUA
15:23 01/12/2010

Янукович завтра зустрінеться із підприємцями — Герман

 

Завтра, 2 листопада, у Адміністрації Президента відбудеться розмова глави держави Віктора Януковича з представниками підприємців.

 

Про це повідомила заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман.

 

"Ми не планували завтра виступу на Майдані, ми планували, що Президент, так як він і говорив, коли був на Майдані у підприємців, що в четвер він зустрінеться з ними в Адміністрації", — зазначила Г. Герман.

 

За її словами, Президент та підприємці розглянуть ті поправки, які треба внести в документ для того, щоб знайти компроміс стосовно прийняття нового Податкового кодексу. "Завтра будуть оприлюднені ті поправки, які вони разом знайшли від суботи, від дня коли Президент дав завдання їм та Кабінету міністрів, авторам Податкового кодексу напрацювати, щоб представити їх як свою позиції і тоді буде шукатися спільний вихід", — додала заступник голови Адміністрації Президента.

 

Г. Герман зауважила, що Україна мусить мати новий Податковий кодекс, а бюджет мусить прийматися на його основі.

 

Водночас, точний час зустрічі В.Януковича та підприємців поки що не відомий.

 

Стосовно того, чи передбачається участь преси у зустрічі, Г. Герман зазначила: "Я не знаю, чи захочуть підприємці, щоб зустріч відбувалися за участі преси, чи захочуть, вони, щоб розмова була без камер, будемо виходи з їхніх побажань".

 

Нагадаємо, раніше підприємці повідомили, що на 2 грудня запланований виступ В. Януковича.

 

За матеріалами: ІМК

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...