ГолосUA
10:20 24/07/2010

Янукович здасть Путіну Крим — Новодворська

Президент України Віктор Янукович і прем’єр-міністр РФ Володимир Путін обговорять передачу Криму Росії під час сьогоднішнього візиту російського політика до України.

Таку думку в ефірі радіостанції «Ехо Москви» висловила лідер Демократичного союзу Росії Валерія Новодворська, коментуючи візит до України Патріарха Кирила і прем’єра РФ Володимира Путіна, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, «це дуже поганий сигнал, тому що круки, як правило, збираються не над живими, а над покійниками. І коли злітається ось таке вороння, значить, збираються розкльовувати здобич. Адже, і згаданий вами Путін, наш милий Путін збирається зустрічатися в Ялті з Януковичем. Тобто, наступна ялтинська змова очікується. Цього разу, мабуть, будуть вирішувати, як здати остаточно Росії Крим. Не тільки Севастополь».

В. Новодворська зауважила, що Лужков дуже вчасно заявив перед цією зустріччю, що не тільки Севастопіль повинен бути російським, але що і Крим буде російським. «Ось, до чого б ця заставочка і ця увертюра? По-моєму, це увертюра саме до цієї зустрічі Путіна з Януковичем».

Вона висловила впевненість, що Янукович віддасть Крим Росії. «..Ця людина не те, що там Крим, він із задоволенням і весь Схід би України віддав. Йому все одно», — зазначила політик.

Д. Кляхін />  

Читайте также по теме