ГолосUA
14:53 31/05/2010

Янукович зустрівся з керівником Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча

Президент України Віктор Янукович провів зустріч із головою правління — генеральним директором ВАТ «Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча» Володимиром Бойком.

Про це повідомили у прес-службі Президента.

В. Бойко поінформував Главу держави про ситуацію, що склалася на комбінаті. За словами керівника підприємства, йдеться про «колосальну рейдерську атаку» на ММК, що розпочалася ще при колишньому уряді та триває вже рік. Від імені трудового колективу ММК В. Бойко звернувся до Президента з проханням розібратися у ситуації.

«Я поінформував Президента про ситуацію на комбінаті. Ситуація дуже складна», – сказав після закінчення зустрічі В. Бойко.

Генеральний директор ВАТ вкотре спростував інформацію про продаж підприємства. «Я ніколи нічого не продавав і не продаю… Зараз, думаю, і Президентом, і урядом буде вжито низку заходів з метою захисту колективу та подальшої боротьби з цією рейдерською атакою», – сказав він.

На переконання керівника підприємства, у ситуації, що склалася, насамперед треба «все розставити по місцях» та притягнути винних до відповідальності. «Далі ми будемо об’єднуватися з кимось, тому що інакше комбінат імені Ілліча, який не має своєї сировинної бази, просто загине. Визначимося, з ким будемо об’єднуватися, оскільки ми просто не зможемо самі вижити у цей суворий час», – сказав В. Бойко.

За його словами, йдеться також і про те, що продовжуються кризові явища в металургійному комплексі України, відтак ММК має ще й складнощі із замовленнями.

 

Читайте также по теме