ГолосUA
16:58 16/04/2010

Янукович звернувся до Литвина з проханням пришвидшити ухвалення Закону про держзакупівлі

Президент України Віктор Янукович звернувся із листом до Голови Верховної Ради України В.Литвина із проханням вжити заходів для прискорення підготовки Закону «Про здійснення державних закупівель».

Відповідне звернення оприлюднено прес-службою глави держави.

«З огляду на неприпустимість зволікання з урегулюванням на законодавчому рівні питань здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти прошу вжити заходів для прискорення підготовки зазначеного Закону з пропозиціями Президента України у головному комітеті та його невідкладного розгляду парламентом», – наголосив В.Янукович.

У своєму листі до Голови Верховної Ради Президент нагадав, що 16 березня цього року він повернув до парламенту Закон України «Про здійснення державних закупівель» зі своїми пропозиціями.

В.Янукович підкреслив, що відповідно до частини другої статті 132 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» закон, повернений Президентом України до ВР для повторного розгляду, після його підготовки у головному комітеті розглядається позачергово на пленарному засіданні парламенту, не пізніш як через 30 днів після його повернення з пропозиціями Президента України, якщо Верховною Радою не прийнято іншого рішення.

 

Читайте также по теме