ГолосUA
10:23 25/05/2009

Янукович звинуватив Богословську у радикалізмі

Рішення Інни Богословської вийти з Партії регіонів і висунути свою кандидатуру у кандидати в Президенти України не стало для партії несподіванкою.

Про це йдеться в коментарі Віктора Януковича з приводу заяви своєї однопартійки про вихід з партії та намір балотуватися в Президенти, передала прес-служба Партії регіонів.

"Останнім часом Інна Германівна неодноразово висловлювала такі думки. Це її право, яким вона скористалася, будучи членом партії, де панує реальна, а не показна демократія", — заявив Янукович.

"Інша річ, чому вона зробила це саме тепер, коли перед ПР стоїть завдання максимально об’єднувати сили для боротьби з кризою. Цілі, про які заявила Богословська у своїй заяві, повністю збігаються з програмою Партії регіонів. Рішення вийти з Партії регіонів, очевидно, продиктоване іншими мотивами. Наприклад, спробою діяти більш радикально, до чого Інна Германівна неодноразово закликала нашу політичну силу", — зазначив він.

"У цьому зв’язку прагнемо ще раз наголосити, що для Партії регіонів важливим є якнайшвидший вихід країни з кризи, а не використання наближення президентських виборів для розкручування галасливих пропагандистських кампаній", — заявив Янукович.

 

Читайте также по теме