ГолосUA
13:20 29/09/2010

Януковичу додаткові повноваження не потрібні, і він це розуміє — експерт

Президенту України Віктору Януковичу не потрібні додаткові повноваження.

Таку думку висловив директор Центру політичного маркетингу Василь Стоякін в ефірі програми «РозворотUA», що є спільним проектом ГолосUA та радіо «Ера».

«Я вважаю, що Віктору Федоровичу Януковичу додаткові повноваження не потрібні, і в мене таке враження, що він і сам це в глибині душі розуміє. Більше того, додаткові повноваження не потрібні і більшості представників Партії регіонів», — зазначив він.

На думку експерта, нинішня проблема влади полягає в тому, що зараз у Партії регіонів, яка навела попередній порядок, виникло питання: які реформи проводити далі і що робити? «І виявилося, що такої стратегічної програми дій у регіоналів немає. Коли немає програми дій і незрозуміло, що робити далі, треба відволікти увагу громадськості на якусь тему, на яку можна довго і красиво розмовляти», — підкреслив В. Стоякін.

Він зазначив, що зараз такою темою для відволікання уваги громадськості стало питання відміни конституційної реформи 2004 року. «Це така політично-маніпулятивна технологія, я думаю», — підсумував політолог. />  

Читайте также по теме