ГолосUA
13:33 22/01/2011

Яценюк із прихильниками зібрав карту України в 160 кв м та розповів про нову партію без лідерів

Виступаючи сьогодні на Конрактовій площі у Києві в рамках акції до Дня Соборності України лідер політичної партії “Фронт Змін” Арсеній Яценюк висловив переконання, що в Україні буде створено потужну об’єднану опозиційну партію.

Про це передала прес-служба “Фронту змін”.

“У нас партія майбутнього, партія, яка прийшла в політику на десятиріччя. Ми врахували попередній досвід, тому сьогодні нічого не оголошуємо, бо не хочемо пустих заяв. Ми — за дії. У нас же вийшло зібрати карту. Значить, вийде й зібрати українську політичну націю і єдину політичну силу”, — зазначив лідер “Фронту Змін”.

Нагадаємо, в цей день на Контрактовій площі в рамках акції “Ми – єдиний народ” її учасники зібрали величезну карту України площею 160 квадратних метрів. Одночасно карти України збирали представники «Фронту Змін» в усіх регіонах України.

Голова партії “За Україну!” В’ячеслав Кириленко зазначив, що у країні зараз політичні репресії, наступ на мову, на демократичні здобутки. “В такій ситуації потужними можуть бути тільки об’єднані патріотичні прогресивні сили. Думаю, ми на такому шляху”, — підкреслив він.

Голова Української республіканської партії “Собор” Анатолій Матвієнко зазначив, що нова партія не буде “партією лідера”: “Ми хочемо, щоб у нас був лідер партії й команда, в якій кожен буде почутий і рішення прийматимуться на користь національного інтересу, а не амбіцій лідера”.

Нагадаємо, що нещодавно лідери партій «Фронт змін», «Громадянська позиція», Європейська партія України та Українська республіканська партія «Собор» заявили про намір об’єднатися в одну політичну силу.

 

 

Читайте также по теме