ГолосUA
17:36 20/01/2010

Яценюк попросив виборців не підтримувати жодного з кандидатів

Політрада партії «Фронт Змін» одностайно підтримала позицію лідера партії Арсенія Яценюка про непідтримку в другому турі виборів Президента України жодного з кандидатів і закликала виборців, які віддали свої голоси за Арсенія Яценюка, проголосувати у другому турі проти всіх.

Про це повідомила прес-служба політичної сили.

«Сьогодні ми дуже активно обговорювали питання щодо позиції лідера партії Яценюка по відношенню до інших кандидатів у президенти, які виходять в другий тур. Я заявив свою принципову позицію ще в ніч виборів: ті мільйони українців, які голосували за Яценюка, — голосували за зміни, за нову Україну, за інших політиків. Тому моя принципова позиція залишилася незмінною. Перше: я обов’язково піду на вибори. Друге: я обов’язково проголосую в графі «Не підтримую жодного кандидата», оскільки я і вся моя політична сила боролися саме з Тимошенко і Януковичем, з тим політичним режимом, який повинен бути зміщений в Україні», — сказав А. Яценюк.

Арсеній Яценюк звернувся до інших кандидатів у президенти, які вважають себе новими особистостями в українській політиці й хочуть ототожнюватися зі змінами в країні: «Якщо ви за зміни – не торгуйтеся, не перетворюйтеся на політичний базар, не виборюйте посади, не йдіть на політичні змови. Боріться за Україну, за її майбутнє», — сказав він. Він закликав цих політиків звернутися до мільйонів своїх виборців із закликом проголосувати в другому турі проти всіх.

Нагадаємо, після обробки 100% електронних протоколів виборчих списків Центрвиборчком повідомив, що А. Яценюка підтримало 6,96% виборців.

 

Читайте также по теме