Єфремов прогнозує розгляд змін до Податкового кодексу у п’ятницю

 

Голова фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов спрогнозував розгляд змін до Податкового кодексу у п'ятницю, 3 грудня.

 

Про це він заявив журналістам у кулуарах парламенту, передав кореспондент ГолосUA.

 

Він висловив сумнів, що завтра парламент встигне розглянути зміни до цього закону, які обіцяв внести Президент Віктор Янукович. “Президент у найкращому разі може розглянути зміни і підписати їх о 12:00. В кращому випадку, комітет може зібратися з 14:00 до 16:00, щоб розглянути зміни. Враховуючи те, що документи, направлені Президентом до ВР, не потребують включення до порядку денного, теоретично, залишається шанс розглянути Податковий кодекс наприкінці завтрашнього дня. Але думаю, що після доопрацювання парламентським комітетом, знадобиться ще певний час, тож цілком реально розглянути Податковий кодекс у п'ятницю”, — сказав він.

 

При цьому О. Єфремов зазначив, що немає необхідності когось карати за те, що Президент наклав вето на документ. “Ми не займатимемося розстановкою кадрових призначень. Згідно з Конституцією 1996 року — це прерогатива виключно Президента та прем'єр-міністра”, — сказав керівник фракції Партії регіонів.

 

 

Читайте также по теме