ГолосUA
08:50 20/05/2009

Єхануров і Тимошенко розказали одне одному, коли «ламати комедію»

Міністр оборони Юрій Єхануров назвав комедією публічне заслуховування інформації Головного контрольно-ревізійного управління про зловживання у відомстві, яким він керує. Про це він сказав на засіданні уряду, — повідомило агентство «Українські новини»

Під час доповіді про виявлені зловживання в Міноборони, який на вимогу прем’єр-міністра Юлії Тимошенко заслуховувалась у відкритому режимі в присутності ЗМІ, голова ГоловКРУ Микола Сивульський заявив, що чиновники оборонного відомства перешкоджали співробітникам контрольно-ревізійного органу в одержанні необхідної інформації.

У цей момент Ю.Єхануров перебив доповідача й звернувся до Ю.Тимошенко із проханням не влаштовувати комедію.

"У нас почали вимагати всі документи, які є в Міністерстві оборони. Я вас дуже прошу: я розумію ваші емоції й те, що засоби масової інформації тут, і те, що вам треба все це подати, але стримайтеся, будь ласка, нехай він (Сивульський) доповість, і потім будете ламати й далі цю комедію", — сказав міністр.

У відповідь на це Ю.Тимошенко суворо закликала Ю.Єханурова зберігати порядок.

"Ламати комедію будете ви, коли будете перед силовими структурами відповідати", — підкреслила прем’єр.

При цьому Ю.Тимошенко попросила всіх присутніх обирати слова під час своїх виступів.

Нагадаємо, ГоловРУ виявило порушення в Міноборони, зокрема, те, що військові частини закуповували за значно завищеними цінами продукти харчування, паливно-мастильні матеріали, крім того, були виявлені порушення в питаннях продажу землі відомства.

 

Читайте также по теме