Ольга Черненко
18:25 26/11/2010

Європарламент не втручатиметься у внутрішні справи України — «регіонал»

Європарламент не втручатиметься у внутрішні справи України.

Таку думку висловив нардеп від Партії регіонів Василь Хара в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Думаю, що Європарламент не буде втручатися у наші внутрішні справи", — наголосив він. За словами нардепа, те, що робить опозиція — це непорядок.

"Те, що Тарасюк звернувся до європейських політиків з приводу Податкового кодексу — це непорядок, бо він, насамперед, виносить, як кажуть, сміття з власної хати. А кожна країна з таким має розбиратися сама", — підкреслив політик.

Нагадаємо, народний депутат від "Нашої України-Народної Самооборони", голова Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк заявив, що надіслав листа Європарламенту.

"До мене звернулися представники підприємців, які мітингують на Майдані Незалежності, з проханням довести до відома представників Європейського союзу зміст звернення учасників протестних акцій. Я і моя команда зробили переклад цього звернення на англійську мову, і із своїм супроводжувальним листом я направив документ на ім'я президента Європейського парламенту Єже Бузека", — зазначив нардеп.

Пізніше депутат Європарламенту Марек Сівець заявив, що Європейський парламент, швидше за все, не буде розглядати ситуацію, яка склалася в Україні навколо ухвалення Податкового кодексу.

Читайте также по теме