Юлії Тимошенко заборонили зустрітися із підприємцями у будівлі парламенту

 

Керівництво Верховної Ради не дозволило лідеру опозиції Юлії Тимошенко та опозиційним депутатам зустрітися з підприємцями-мітингувальниками у приміщенні парламенту.

Про це сьогодні журналістам у Верховній Раді повідомила прес-секретар БЮТ-Б Тетяна Золотарьова, передав кореспондент ГолосUA.

Вона нагадала, що сьогодні у прес-залі Верховної Ради Ю.Тимошенко планувала зустрітися із підприємцями, котрі виступають проти ухвалення нового Податкового кодексу. “Але керівництво парламенту не дозволило опозиційним депутатам провести цю зустріч”, — сказала Т.Золотарьова.

Прес-секретар також повідомила, що деякі депутати від БЮТ-Б зустрінуться з підприємцями на вулиці, “а сама Юлія Тимошенко проведе цю зустріч завтра о 12-й”.

Нагадаємо, вчора під будівлею парламенту зібралося близько 30 тисяч представників малого та середнього бізнесу на знак своєї непідтримки проекту Податкового кодексу. Мітингувальники обіцяють знову прийти під стіни парламенту завтра, 18 листопада, коли народні депутати продовжать розгляд проекту Податкового кодексу.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...