ГолосUA
05:25 23/04/2010

Ющенко готовий об’єднатися з Тимошенко?

Третій президент України Віктор Ющенко готовий приєднатися до опозиції заради супротиву домовленостям Януковича-Медведєва щодо Чорноморського Флоту.

Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

За його словами, «всі повинні об’єднатися навколо територіальної цінності».

«В цілому я за будь-які процеси, які будуть формувати хоч якийсь супротив, з покаянням, навіть надуманий, але я переконаний, що нам треба сьогодні зробити, перш за все, як громадянам, належний крок, належний вчинок, нам треба сьогодні бути українцями, нам треба сьогодні всім бути патріотами незалежно від конфесій до яких ми належимо, незалежно від мови», — наголосив він.

Водночас, Віктор Ющенко нагадав, що саме газові угоди Юлії Тимошенко призвели до можливості втрати Україною військового суверенітету.

Нагадаємо, що лідер БЮТ Ю.Тимошенко закликала усі опозиційні сили гуртуватися заради протистояння новий газовим домовленостям Президента України. Опозиціонери вже назбирали 153 підписи за проведення у суботу позачергового засідання парламенту з метою розглянути ініціативи Віктора Януковича стосовно пролонгації перебування у Криму російського флоту. /> А. Береза

 

Читайте также по теме