ГолосUA
12:14 17/10/2008

Ющенко хоче дати Раді ще один шанс

Президент розглядає можливість поновлення роботи парламенту для того, щоб той зміг внести запропонований урядом проект змін у Держбюджет-2008, який передбачає кошти для організації і проведення дострокових виборів.

Про це в п’ятницю на брифінгу заявив перший заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак, повідомляє Ліга.net.

Шлапак підкреслив, що поки проблема фінансування дострокових парламентських виборів залишається невирішеною, але в четвер уряд затвердив відповідні зміни в Держбюджет 2008 і вніс їх на розгляд у Верховну Раду.

"Якщо доведеться йти на такий крок, то президент вважає, що не скористатися такою можливістю недоцільно", — сказав Шлапак, додавши, що президент Віктор Ющенко розглядає такий розвиток подій.

Поки рішення не ухвалене. Президент визначиться після засідання РНБО, у рамках якого відбудеться обговорення цього питання.

Крім того, Шлапак не виключає, що для стабілізації економічної ситуації в Україні і реалізації "антикризового" рішення РНБО, яке планується прийняти в понеділок, також буде розглядатися можливість поновлення роботи Верховної Ради для того, щоб вона могла ухвалити відповідні закони.

Шлапак додав, що це питання теж буде вирішене на засіданні Ради нацбезпеки й оборони

face="Times New Roman">.

Читайте также по теме