ГолосUA
14:46 26/04/2010

Ющенко і Тимошенко зустрілись для узгодження дій опозиції

Лідер НУ-НС Віктор Ющенко сьогодні, 26 квітня зустрівся із лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

Про це повідомила "Українскій правді" прес-секретар третього Президента України Ірина Ванникова.

«Президія «Нашої України» звернулася до всіх політичних організацій, до громадських організацій, до громадян України і патріотів зібратися завтра біля стін Верховної Ради, щоб максимально протидіяти ратифікації угоди по чорноморському флоту», — сказала вона.

«Ющенко дійсно зустрічався з Тимошенко щодо координації завтрашніх дій, щодо проведення завтрашнього мітингу. Для координації дій як в парламенті, так і поза стінами. Мова йшла про завтрашній день», — додала вона.

Відповідаючи на запитання, як вони зустрілись, І.Ванникова відповіла: «Прекрасно зустрілись, абсолютно інтелігентно».

Також І.Ванникова повідомила, що в рамках акції зустрічі також відбувалися в п’ятницю, зокрема з Віктором Балогою, з Арсенієм Яценюком, Миколою Мартиненком, Юрієм Костенком, Зіновієм Шкутяком, а також з громадськими діячами Євгеном Сверстюком та Оксаною Забужко.

Всі зустрічі відбувалися в партійному офісі «Нашої України» на вулиці Щорса, додала прес-секретар.

Нагадаємо, лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає прихильників опозиції у вівторок, 27 квітня, під стінами парламенту влаштувати більш масову, ніж у суботу, 24 квітня, акцію протесту проти продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

При цьому прес-секретар Тимошенко Марина Сорока кореспонденту ГолосUA  заявила, що не має жодної інформації з цього приводу.

За матеріалами: Українська Правда

 

Читайте также по теме