ГолосUA
09:44 30/09/2008

Ющенко — найпередбачуваніший політик

Найбільш прогнозованими та передбачуваними українським політиком  вітчизняні експерти вважають Президента України Віктора Ющенка. З цим погодилися 78 відсотків експертів, опитаних під час дослідження, яке провів Український незалежний центр політичних досліджень (УНЦПД) у вересні цього року. 

Як повідомила керівник політичних проектів УНЦПД Світлана Конончук, на другому місці за прогнозованістю політичних дій -Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк — так вважають 56 відсотків опитаних, далі лідер "Народного Союзу "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко — з 52 відсотками голосів і Лідер Блоку Володимира Литвина — з 38 відсотками голосів опитаних експертів. 

У категорії найбільш непередбачуваних політиків перше місце посіла Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко —  так оцінили її політичний почерк 76 відсотків експертів, а також лідер українських комуністів Петро Симоненко — з цим згодні 56 відсотків учасників опитування. 

За словами Світлани Конончук, аналіз оцінок експертів та змісту урядових рішень дозволив її центру визначити ряд інвестиційних ризиків у разі створення проурядової більшості у складі Партії регіонів та Блоку Юлії Тимошенко за умови, що уряд очолить лідер БЮТ. 

 

Читайте также по теме