ГолосUA
13:48 18/08/2009

Ющенко розказав Медведьку, як шукати Лозинського

Президент Віктор Ющенко попросив генерального прокурора Олександра Медведька максимально мобілізувати сили правоохоронних органів з метою розшуку колишнього депутата Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Валерія Лозинського, якого підозрюють у завданні тілесних ушкоджень, що призвели до загибелі жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі глави держави.

Під час зустрічі з В. Ющенком О. Медведько проінформував главу держави про хід розслідування цієї справи, повідомивши, що Генеральна прокуратура порушила ще кілька справ проти В. Лозинського та інших осіб, зокрема, за статтями 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), 189 (вимагання) Кримінального кодексу.

В. Ющенко також рекомендував генеральному прокурору продовжувати офіційно реагувати на провокаційні заяви і повідомлення в ЗМІ з приводу справи В. Лозинського і справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Нагадаємо, колишній депутат від фракції БЮТ В. Лозінський знаходиться у розшуку. Генеральна прокуратура України порушила проти нього кримінальну справу за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень жителю Голованівського району Кіровоградської області В. Олійнику, від яких чоловік помер на місці.

 

Читайте также по теме