ГолосUA
10:33 09/07/2009

Ющенко ще не визначився, чи піде в президенти?

Президент Віктор Ющенко ще визначається щодо своєї участі у наступних виборах президента. />  

Про це керівник його секретаріату Віра Ульянченко заявила в інтерв’ю «Сільським вістям», повідомив сайт «Наша Україна».
 

На запитання, чи не означає поєднання нею нинішньої адміністративної посади з керівництвом «Нашої України», що вона очолить виборчий штаб Ющенка на президентських виборах, Ульянченко запевнила, що «ні».
«Я вже наголошувала і нині ще раз повторю: виборчий штаб Віктора Ющенка — не на Банковій. Я займатимуся своєю роботою, керуватиму допоміжним органом, який покликаний допомагати Президентові виконувати його конституційні повноваження», — заявила голова секретаріату.
 

«Говорити про вибори ще рано: Президент визначається зі своєю позицією. Втім, як голова Ради партії «Наша Україна», можу запевнити: ми проситимемо Віктора Ющенка висунути свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах. Не бачимо іншої кандидатури, окрім Віктора Ющенка, яка могла б потужно виступати за суверенітет, за унітарну державу, обстоювати національну ідею і мати істинну державницьку позицію», — наголосила Ульянченко.
 

Вона також заперечила, що Арсеній Яценюк може зняти свою кандидатуру на користь нинішнього глави держави.
«По-перше, Віктор Ющенко ще не є офіційним кандидатом на майбутніх президентських виборах. А тому такі прогнози нічого, крім посмішки, викликати не можуть. А по-друге, мені здається, що Арсеній Яценюк, як перспективний політик, вибрав свій осібний шлях і йде ним. Всі інші розмови навколо цього — це політтехнологія, не більше», — резюмувала Ульянченко.

 

Читайте также по теме