ГолосUA
17:24 30/12/2008

Ющенко та Тимошенко написали листа до МВФ

Президент України Віктор Ющенко та Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко надіслали листа директору-розпоряднику Міжнародного валютного фонду Домініку Стросс-Кану.

Про це повідомили у прес-службі Президента.

«Інформуємо, що ситуація в Україні залишається складною. Президент України, Уряд та Національний банк докладають усіх зусиль для її стабілізації», — йдеться в листі.

Прем’єр та Президент повідомили МВФ про те, що 26 грудня 2008 р. Верховною Радою України прийнято Закон про Державний бюджет України на 2009 рік, «в якому не повною мірою вдалося відтворити окремі показники економічної програми, підтриманої МВФ».

«Дозвольте запевнити, що ми налаштовані на рішучі заходи щодо забезпечення виконання програми, включаючи і коригування показників бюджету, в тому числі тих, що стосуються пенсійної реформи та політики доходів населення», — зазначають автори листа.

Також Віктор Ющенко та Юлія Тимошенко сподіваються на спільну плідну роботу з напрацювання у період перебування в Україні місії Міжнародного валютного фонду у січні 2009 р. узгоджених заходів щодо стабілізації ситуації. 

Читайте также по теме