ГолосUA
16:57 23/12/2008

Ющенко звинуватив у корупції понад 20 тисяч українців

«Що стосується плати — це корупція!»

Так Президент України Віктор Ющенко на підсумковій річній прес-конференції відреагував на найпопулярніше до нього питання, яке своїм голосуванням підтримали 20478 користувачів мережі Інтернет.

Як повідомляв ГолосUA, з початку грудня в Інтернеті проходила акція «Спитай Президента», під час якої будь-хто міг поставити Ющенку своє запитання, або ж підтримати запитання інших користувачів. Найпопулярнішим стало таке питання: «Шановний пане Президенте, скажіть будь-ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?».

На думку Президента України, «джерело цього питання знаходиться не в Україні», натякаючи на провокацію іноземних спецслужб. А водночас поскаржився на українців — «ми без підказок навіть не можемо питання сформувати».

Можливість поставити таке питання Віктор Ющенко вважає проявом демократії. Звертаючись до журналіста «Української правди» Сергія Лещенка, який озвучив питання, Ющенко сказав: «Я щасливий, що ти маєш право як журналіст поставити це питання. Бо у багатьох сусідніх державах воно навіть не дійшло б до темників».  

 

Читайте также по теме