ГолосUA
06:58 15/04/2009

Ющенко зводив Платіні на «Олімпійський»

Президент України Віктор Ющенко відвідав стадіон Національного спортивного комплексу «Олімпійський».

Глава держави був поінформований про хід будівельно-монтажних робіт з реконструкції стадіону та відповідність основних характеристик стадіону вимогам УЄФА, повідомили у прес-службі Президента.

Також Віктор Ющенко обмінявся думками з приводу підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу з Президентом УЄФА Мішелем Платіні.

Разом з Главою держави будівництво оглянули Президент УЄФА Мішель Платіні, генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, комісар УЄФА ЄВРО-2012 Жак Ламбер, інші представники делегації УЄФА, віце-прем’єр-міністр Іван Васюник, міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, заступник глави Секретаріату Президента Юрій Богуцький, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, директор Координаційного бюро з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Ілля Шевляк.

Для довідки: Рішенням Кабінету Міністрів відповідальним за забезпечення належної підготовки об’єктів спортивної інфраструктури до проведення в Україні ЄВРО-2012 визначено Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту.

Ключовим об’єктом майбутньої спортивної інфраструктури чемпіонату є стадіон Національного спортивного комплексу «Олімпійський», на якому має відбутися фінальний матч ЄВРО-2012.

Реконструкція стадіону НСК «Олімпійський» фінансується за рахунок бюджетних коштів.

Загальна кошторисна вартість будівництва — 2 114 726, 997 грн., очікуваний термін введення в експлуатацію — червень 2011 року.   

Читайте также по теме