ГолосUA
08:45 11/11/2010

З Києва до Домінікани тепер буде прямий авіапереліт

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Відкрився прямий авіапереліт з Києва на популярний курорт Домінікана, в місто Пунта-Кана.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Про це сьогодні йдеться в матеріалі Дела.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Рейс здійснює компанія «Аеросвіт». Літак компанії, який здійснив перший переліт на цьому рейсі, приземлився в Києві 7 листопада.

До цих пір до Домініканської республіки з Україною можна було долетіти лише з пересадкою — через Париж, Мюнхен або Франкфурт. Втім, на новий прямий рейс також можна потрапити з застереженнями — оскільки це чартер, який літає на замовлення компанії «МІБС тревел», то авіаквитки пропонуються тільки для клієнтів цієї компанії в турпакеті.

Польоти в Пунта-Кана здійснюються на літаку марки «Боїнг 767». Такий же літак літає на рейсі «Аеросвіту» у напрямку «Київ-Бангкок». Тривалість перельоту з Києва до Домінікани складає близько 9 годин.

«Купити квиток окремо неможливо — вони продаються разом з пакетом, в який входить також трансферт, страховка, проживання. «Аеросвіт» не має права виставляти квитки на цей рейс на продаж»- повідомила менеджер «МІБС-тревел ».

Оскільки квитків на рейс «Київ-Пунта-Кана-Київ» немає у вільному продажі, то компанія не оголошує вартість перельоту. На сайті «МІБС-тревел» тільки значиться, що за політ бізнес-класом на цьому рейсі доведеться доплатити до ціни путівки ще 600 доларів.

Вартість перельоту в Домінікану з пересадкою в одному з європейських аеропортів становить 1150 доларів (в не сезон) та 1390 (в сезон). На свята мінімальний тариф зростає до 1590 (разом із ПДВ). При цьому, як і у випадку з Таїландом, сам переліт значно дорожче проживання в країні. Так, при вартості перельоту понад 1000 доларів, номер у готелі Домінікани можна зняти за 400 доларів на тиждень.

Українські туристи також поступово повертаються на світові курорти. Якщо в минулому році за даними Держкомтуризму, кількість організованих поїздок (через агентства) з Україною знизилося на 21%, то в 2010 році їх кількість значно зросла і поступово доганяє докризовий рівень. Правда їздять українські туристи в основному не в Домінікану. За даними туроператорів, цього літа лідером продажів несподівано стала Греція, яка значно знизила ціни в готелях внаслідок економічної кризи. />  

Читайте также по теме